25 000 +
IT Kandidater
Effektiv matchning
för dina behov

Rätt kompetens till

ditt IT-projekt

 

 IT-kompetens som gör skillnad

25 000 + IT kandidater som är redo att göra skillnad i ditt projekt. Vi kvalificerar och matchar rätt kandidat till rätt position. Alla nivåer och erfarenheter för att passa ditt projekt.

25000+

Kandidater redo att ansöka

1000000+

IT kompetenser som behövs < 2025 inom EU

50+

Nationaliteter i vår databas

3000+

Utvecklare i vårt Outstaffing nätverk
Kandidater inom områdena:

Dataingenjör

Datasäkerhet

Datatekniker-Drifttekniker

IT arkitekt

IT Konsult

IT Samordnare

IT ansvarig

IT strateg

Programmerare

Testledare

Utvecklare

Webbdesigner

Webbmaster

Webbredaktör

WI IT – More than a job

 

 

 

Tjänster IT

 Direkt rekrytering

Vi följer ert behov utifrån er projektplan. Vi genomför en pre-screening med teknisk assessment. Tillsammans med kund genomför vi intervju och påbörjar onboarding inklusive relocation services.  Vi samarbetar med samtliga arbetsförmedlingar inom Europa. Vi har 1300 kollegor som vi kan arrangera och delta på fysiska och digitala event, jobbmässor och kandidatsökningar.

Outstaffing/Outsourcing

Vi tillhandahåller senior outstaffing/outsourcing från Moldavien. Ett nätverk med 3000+ IT kompetenser inom utveckling och programmering. Du kan hyra ditt team och skala det utifrån din löpande projektplan. Du styr vilken kompetens som du behöver lägga till och vem som ska tillhöra ditt team. Västerländsk kulturell förståelse som arbetar dina arbetstider.

Virtuell JObboard

Du kan annonsera dina lediga tjänster via vår virtuella jobboard. Du kan annonsera för dina öppna tjänster, visa företagsfilmer samt koppla direkt till dina interna rekryterare. Vill du synas och höja din Employer Branding för Internationell kompetens är detta alternativet för dig.

Kontakta oss idag
För att boka in en introduktion

Kontaktpersoner

Viktor Strömberg
Viktor Strömberg Project Manager Recruitment
Det finns inget bättre än att ringa till en kandidat och berätta att de fått jobbet. Jag är med hela vägen från dina funderingar till utforming av ansökan till stöd och rådgivning under intervjuprocessen. Vi gör det tillsammans. Ta ett första steg så ser vi var du landar.

Boka en tid
  • Email
  • Skype
  • Phone
  • LinkedIn