Varför samarbeta med Work International?

 

Varför ska du samarbeta med oss
Tycker du att det är svårt att hitta rätt expertis? Work International är rätt rekryteringstjänstleverantör för ditt företag. Vi kvalificerar oss och matchar rätt kandidat till rätt position. Idag rekryterar vi mer än 30 språk, vi arbetar med 15 olika kunder och skickar cirka 250 fullständigt förgranskade kandidater per månad.
Vår beprövade erfarenhet av att leverera högkvalitativa kandidater i kombination med garanterade servicenivåer gör att du kan lita på att vi kommer att uppfylla dina förväntningar.
Du kan vara helt säker på att vi är fokuserade på långsiktiga resultat.

 

Nära relation till klienten
För oss är det viktigt att ha nära kontakt och relation med våra kunder och kandidater där vi hjälper dem genom rekryteringsprocesserna. Våra kunder vi har idag har vi haft samarbeten med i 2,5 år. Vi vill skapa långa relationer.

 

Vi arbetar som ett team

Det vi fokuserar på med vårt team har varit engagemanget att skapa individualiserade karriärvägar som stöder personlig utveckling.
Bra kommunikation är mycket viktigt i vår unika kombination av fysiska, avlägsna och virtuella team. Förmågan att kommunicera idéer tydligt och ärligt med respekt för andra gruppmedlemmars åsikter.

Vi är hjälpsamma. Vi är respektfulla. Vi är ett lag.

 

Global räckvidd
Vi har högkvalitativa kandidater från hela världen inom alla olika sektorer. Att ha möjlighet att välja från en bredare talangpool innebär helt klart att det blir större chans att du får rätt kandidat. En kandidat som passar dina behov och företagskulturen.

 

Eures
Som privat medlem i det svenska EURES-nätverket kan vi hjälpa till med rekryteringstjänster i hela Europa. Tillsammans med 1300 EURES-kollegor kan vi ge information från varje unik medlemsstat. Vi kan ordna jobbmässor och ge en kvalitetsstämpel på varje unikt rekryteringsprojekt.

 

Kostnadseffektiv
Vi erbjuder våra tjänster till rimliga priser.

 

Om resultatet är viktigt – kontakta oss idag.

Lediga tjänster